Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laadittu 30.5.2021

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Tirronen&Jormakka Oy

Tuomaantie 7
40520 Jyväskylä

Y-tunnus: 2391237-9

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Samu Tirronen
Puh. 041 3142570

3. Rekisterin nimi

LVI-Tirronen&Jormakka Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

LVI-Tirronen&Jormakka Oy:n asiakasrekisterin avulla ylläpidetään asiakassuhteita, kontrolloidaan tilausten toimitusta ja laskutusta. Henkilötietolaki (523/1999 8 §)

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisterissä tallennamme seuraavat tiedot:
Nimi
Osoitetiedot
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Henkilöturvatunnus/Y-tunnus (tiliasiakkaat)

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin yhteys- ja muut asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.
Asiakassuhde katsotaan alkaneeksi, kun asiakas joko:
Tilaa tuotteita Fertti.fi-kauppapaikasta
Osallistuu Fertti.fi -kauppapaikassa olevaan kilpailuun/arvontaan
Tilaa Fertti.fi -uutiskirjeen tai
Rekisteröityy Fertti.fi :n kanta-asiakkaaksi kauppapaikassa

7. Tietojen luovutus ulkopuolisille ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.
Asiakastietojen tallennukseen käytämme tarkkaan valikoitujen toimittajien ohjelmistoja. Osa näistä toimittajista sijaitsee EU alueen ulkopuolella. Tällaisia toimittajia ovat mm.
Google, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

LVI-Tirronen&Jormakka Oy:n käytössä olevat tietojärjestelmät ja tiedostot ovat suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. LVI-Tirronen&Jormakka Oy:n työntekijöillä ja LVI-Tirronen&Jormakka Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

GDPR

Hyvä asiakas.

Olemme päivittäneet Fertti.fi tietosuojakäytäntöä. Päivitys on tehty uuden, koko EU:n alueella voimassa olevan Tietosuoja-asetuksen, GDPR (General Data Protection Regulation), mukaisesti. Tietosuoja-asetus korvaa Suomen henkilötietolain. Uusi tietosuojakäytäntömme astuu voimaan 25. toukokuuta 2018. Alta löydät tärkeimmät tiedot siitä, miten tietosuojakäytäntö toimii. Fertti.fi on avoin henkilötietojesi käytöstä. Emme myy tai jaa henkilötietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille. Me, Fertti.fi (LVI- Tirronen & Jormakka Oy, y-tunnus 2391237-9) olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja käsittelemme niitä kaikkien voimassaolevien lakien ja säädösten mukaisesti.

Mitä tietoja asiakkaistamme keräämme ja miksi?

Meillä asiakasrekisteri sisältää nimesi, yhteystietosi (osoite, sähköposti, puhelinnumero) sekä ostohistoriasi. Ollessasi yritysasiakas, asiakasrekisteri sisältää myös laskutustietosi ja Y-tunnuksesi. Kaikki rekisterissämme olevat tiedot on luovutettu asiakkaan omasta
toimesta ja asiakkaat ovat oikeutettuja muuttamaan niitä milloin tahansa. Yhteystietoja tarvitsemme laskutukseen, markkinointiin sekä uutisointiin. Ostojen kirjautuessa yrityksen nimen alle, voimme tarvittaessa tarkistaa ostot ja maksut tätä kautta.

Mitä oikeuksia sinulla on koskien henkilötietojasi?

Sinulla on oikeus muuttaa ja poistaa tietojasi ilmoittamalla asiasta meille. Huomaathan, että olemme kirjanpitolain velvoittamia kuitenkin pitämään tiettyjä tietojasi rekisterissä esimerkiksi kuiteissa lain määräämän ajan. Sinulla on myös tietyissä tilanteissa oikeus rajoittaa yhteistietojesi käyttöä ja keruuta, mikäli niille ei ole riittävää perustetta. Sinulla on myös oikeus saada kaikki yrityksemme keräämä ja säilyttämä data omista tiedoistasi tekstimuodossa. Sinulla on myös oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinoinnissa.

Miten suojelemme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi pääsevät tarkastelemaan vain määrätyt vastuuhenkilöt, joilla on oikeus tarkastella ja muuttaa asiakkaan henkilötietoja. Näiden vastuuhenkilöiden käyttöprofiili on suojattu salasanalla sekä käyttäjätunnuksella, jolloin muilla henkilöillä ei ole mahdollisuutta tarkastella toisen henkilön käyttöprofiililla asiakkaidemme henkilötietoja. Mikäli sinulla on kysyttävää uudesta tietosuojakäytännöstä tai haluat tehdä muutoksia omiin tietoihisi, olethan yhteydessä meihin, niin autamme ja kerromme sinulle mielellämme lisää.

Yhteistyöterveisin ja sinun asiallasi.

2391237-9

LVI-Tirronen & Jormakka Oy

Tuomaantie 7
40520 Jyväskylä

Puh: 041 3142570
asiakaspalvelu@fertti.fi