MAKSUEHDOT

Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa Paytrail maksupalvelua käyttäen. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä sopimusehdot sekä tuotteiden hinnat. Maksaessasi pankin tilitiedot eivät välity meille, eikä mitään tileihin liittyviä tietoja tallenneta verkkokauppaan.

Fertti.fi – verkkokaupan tuotteet sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron.

TOIMITUSEHDOT

Tilaus suoritetaan Fertti.fi verkkokaupassa ja asiakas saa tilausvahvistuksen tilauksestaan antamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupan tuotteet toimitetaan kotiin, noutopisteesen tai asiakkaan määrittelemään osoitteeseen yleensä 1-5 arkipäivän toimitusajalla. Noutopaikka määräytyy asiakkaan postinumeron perusteella.

Tuotesivulla näkyy arvio toimituksen kestosta, mutta joissain tilanteissa arvio voi ylittyä. Mikäli toimitus myöhästyy, myyjä ei ole korvausvelvollinen välillisesti aiheutuneista kuluista. Fertti.fi ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista viivästyksistä tai peruutuksista.

TUOTETIEDOT JA HINNAT

Kaikki tuotetiedot (nimet, kuvaukset, kuvat) tarjotaan sellaisenaan, emmekä vastaa tuotetiedoissa esiintyvistä virheistä. Sivuilla olevista tuotteista voi hankkia lisätietoa tuotteen valmistajan omilta kotisivuilta tai tuoteluetteloista. Emme vastaa myöskään hinnoissa esiintyvistä virheistä. Mikäli havaitsemme hintavirheen tilauksen yhteydessä, ilmoitamme siitä välittömästi tilaajalle. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei jostain syystä ole saatavilla, voimme vaihtaa sen vastaavaan korvaavaan tuotteeseen jos sellainen löytyy. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja niihin sisältyy kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero (ALV)

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut 4,90€  kaikissa tuotteissa manner-Suomessa.

(Ahvenanmaalle tilattaessa, kysy ensin toimitus mahdollisuudesta niin laskemme toimituskulun)

Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

TAKUU

Tuotteiden takuut määräytyvät valmistajan antamien ohjeiden mukaan.

Tuotteiden takuu ei kata ammatti- tai kaupalliseen tarkoitukseen käytettyjä tuotteita.

ASIAKASREKISTERI

Asiakasrekisterissä on asiakkaan yhteystiedot; nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä ostotapahtumatiedot. Rekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille tahoille. Rekisteri on ehdottoman luottamuksellinen ja ulkopuolisilta suojattu. Rekisterin ylläpito-oikeudet on rajattu verkkokauppaa ylläpitäville henkilöille, jotka voivat kirjautua sivuille vain omilla henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksillaan.

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteiden palautusoikeus koskee ainoastaan kuluttaja-asiakkaita. Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteillemme.

Tuotteen tulee kuitenkin olla jälleenmyyntikelpoinen, käyttämätön sekä alkuperäisessä pakkauksessaan.

Tämä tarkoittaa, että palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Kun palautus on hyväksytty, rahasi palautetaan sinulle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Tehdas tilauksille ja
asiakkaan toivomuksesta valmistetuille, tilatuille tai muokatuille tuotteille ei myönnetä yksipuolista peruutusoikeutta.

Palautusasioissa ota aina ensin yhteyttä meihin ennen muita toimenpiteitä.  Ota yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@fertti.fi tai asiakaspalvelulomakkeen kautta.

Palautuskustannuksista vastaa tilaaja.

Emme valitettavasti voi hyväksyä käytettyjä tai vahingoittuneita tuotteita palautuksena. Jos palautettu tuote ei ole em. uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa välttämättä palauteta. Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Intiimi- ja hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

 

 

Tavaraa vastaanottaessasi toimitettu tuote tulee tarkastaa pintapuoleisesti kuskin läsnäollessa, jos tuotteessa/pakkauksessa havaitaan jälkiä (naarmuja, painaumia, revenneitä pahveja, yms.), tulee niistä ilmoittaa välittömästi kuljettajalle, joka kirjaa ne kuljetuksen rahtikirjaan (voi olla myös sähköinen). Jos tuotteessa ei näy pintapuoleisia jälkiä, vaan vika huomataan vasta tuotteen aukaisun yhteydessä, katsotaan vika piilovaurioksi. Kuljetusreklamaatioiden huomautusaika on 14 päivää. Reklamaatiossa tulee selvitä, onko tuotteen toimituksessa oltu läsnä, kuvat toimituspakkauksesta useammalta puolelta, sekä kuva itse vauriosta.

ASIAKASPALVELUN YHTEYSTIEDOT JA PALAUTE

Fertti.fi -verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@fertti.fi

Puh: 0413142570

Puhelinpalvelu avoinna:

Ti -To klo 10.30-14.00

 

Maksutavat

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet

Suomalaisten suosiossa olevat pankkipainikkeet ohjaavat suorittamaan maksun omaan verkkopankkiin. Tarjoamme kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet:

 • OP
 • Nordea
 • Handelsbanken
 • Säästöpankki
 • Oma SP
 • S-Pankki
 • POP Pankki
 • Aktia
 • Ålandsbanken
 • Danske Bank

Yleisimmät luottokortit

Luottokorttimaksaminen on sujuvaa ja turvallista. Käytössäsi ovat maksun todentamispalvelut, jotka lisäävät turvallisuutta.

 • Visa
 • MasterCard

Mobiilimaksutavat

Helppokäyttöisillä mobiilisovelluksilla maksaminen onnistuu nopeasti ja paikasta riippumatta.

 • MobilePay
 • Pivo
 • Siirto

Lasku- ja osamaksutavat

Lasku- ja osamaksupalvelut tarjoavat kuluttajalle joustoa ja maksuaikaa.

 • Collector
 • Jousto
 • OP Lasku

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Fertti.fi verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Fertti.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

YHTEYSTIEDOT:

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot